onsdag 1 februari 2017

Alperna runt 2017, Montafondalen upp och ner

Vi har med oss skidor för olika bruk. Igår fick våra all-mountain visa vad de kunde. Som Maria skrev hade vi en fantastisk lekdag i snön. Vi har också med oss löparskidor för att köra i spår med och de ska användas i König Ludwig Lauf på söndag. Men vi har inte med oss vattenskidor, så idag blev det omplanering. Vi hade tänkt att köra några varv i spåret utanför huset. Eftersom det regnade på förmiddagen så bestämde vi att göra det på eftermiddagen.

På förmiddagen åkte vi till Gaschurn och på en utställning om Hemmingway. Han bodde här ett tag och besökte dalen flera gånger. Några av Hemmingways romaner är skrivna här och för andra har han hämtat inspiration härifrån. Väl avklarat så åkte vi vidare till Schruns, men där regnade det så mycket så att vi inte ville gå ur bilen.


Regn i Schruns
Vi fick syn på en skylt som det stod "frisör" på så jag passade på att snagga mig lite för att minska luftmotståndet. Fika och tillbaka till hotellet.

Regn på vägen

Mera regn
Maria gick en spaningstur till spåret och kollade läget. För blött och flera plusgrader. Inget kul väder för skidåkning.


Det blev en vilodag. Vi packade inför avresan i morgon och slöar lite. Just nu samlar vi hunger inför kvällens middag. Vi måste ha en Wienerschnitzel innan vi lämnar Österrike. Portionerna här är gigantiska, nästan som USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar